© 2018 by Charlotte Smeets | Do not use or reproduce without written permission.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Verwacht eind mei 2020 | Lad en Paisley

Wij verwachten eind mei 2020 pupjes van Lad en Paisley!!

Een lang verwacht nest waar we zowel lang als korthaar uit verwachten van een prachtige combinatie van Amerikaans met Australische bloedlijnen!

In verband met de maatregelen rond het corona virus plannen we de kennismakingsbezoeken pas in vanaf eind april. Je kunt wel het formulier invullen waarna we een afspraak kunnen vastleggen.

Verwacht eind mei 2020 | Bandit Jr. en Gioia

Wij hopen eind mei of begin juni 2020 pupjes van Bandit Jr en Gioia te verwelkomen!! Van dit nestje verwachten we alleen langstokharige pupjes met een vriendelijk en sportief karakter.

In verband met de maatregelen rond het corona virus plannen we de kennismakingsbezoeken pas in vanaf eind april. Je kunt wel het formulier invullen waarna we een afspraak kunnen vastleggen.

Permanent gastgezin worden

Om zeker te kunnen zijn dat we bepaalde bloedlijnen kunnen behouden en onze eigen honden voldoende liefde en aandacht kunnen geven zijn we af en toe op zoek naar een permanent gastgezin. Dit betekent dat we de pup aanhouden die in onze ogen het beste karakter en het mooiste uiterlijk heeft. Dit zijn de pups van de meest interessante combinaties die we maken, en echt iets kunnen toevoegen aan het ras. Vaak met een mengeling van bloedlijnen afkomstig van over de hele wereld. Hiermee kunnen ze later hopelijk een bijdrage leveren aan het doel om ons mooie ras gezond te houden. We plaatsen de pup bij mensen waar hij kan leven als huishond. Zo voorkomen we dat onze honden in kennels moeten leven of te weinig aandacht krijgen. De bedoeling is dat de hond zijn hele leven bij het gastgezin blijft wonen en af en toe beschikbaar gesteld wordt om een dekking te doen binnen onze kennel. Als je interesse hebt om gastgezin te worden, laat zeker wat weten op het aanmeldingsformulier!

Please reload

Dreamworks
White Swiss
Shepherds