Verwacht

Verwacht half juli 2020 | Cas en Siouxy

DE WACHTLIJST IS VOORLOPIG VOL

Een volgend nest zal eind 2020 of voorjaar 2021 gepland worden. Momenteel staan er al mensen op de wachtlijst voor die periode. Je mag dus altijd al een formulier inzenden maar voor de zomer van dit jaar zullen er zeer waarschijnlijk geen pupjes meer beschikbaar komen.

Verwacht voorjaar 2021 | Jane en mister X

In het voorjaar hopen we het eerste nestje van onze Jane te mogen verwelkomen. Ze zal dan 3 jaar worden, wat we een mooie leeftijd vinden voor een eerste nestje. We hebben al een mooie reu op het oog voor haar maar we zullen eerst afwachten of de natuur ons goedgezind is. Binnenkort zal er meer volgen over dit mooie nestje.

Permanent gastgezin worden

Om zeker te kunnen zijn dat we bepaalde bloedlijnen kunnen behouden en onze eigen honden voldoende liefde en aandacht kunnen geven zijn we af en toe op zoek naar een permanent gastgezin. Dit betekent dat we de pup aanhouden die in onze ogen het beste karakter en het mooiste uiterlijk heeft. Dit zijn de pups van de meest interessante combinaties die we maken, en echt iets kunnen toevoegen aan het ras. Vaak met een mengeling van bloedlijnen afkomstig van over de hele wereld. Hiermee kunnen ze later hopelijk een bijdrage leveren aan het doel om ons mooie ras gezond te houden. We plaatsen de pup bij mensen waar hij kan leven als huishond. Zo voorkomen we dat onze honden in kennels moeten leven of te weinig aandacht krijgen. De bedoeling is dat de hond zijn hele leven bij het gastgezin blijft wonen en af en toe beschikbaar gesteld wordt om een dekking te doen binnen onze kennel. Als je interesse hebt om gastgezin te worden, laat zeker wat weten op het aanmeldingsformulier!

Please reload

Dreamworks
White Swiss
Shepherds

© 2018 by Charlotte Smeets | Do not use or reproduce without written permission.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon