top of page

Kort en langhaar pupjes verwacht!

Op 14 november 2023 is de prachtige vijfling van ons Jason en Jane geboren!
NP5A1727.jpg
NP5A1068.jpg

Jane is gedekt door Jason!! Half november 2023 hopen we het tweede nestje van onze lieve Jane te mogen verwelkomen. Jane is een langstok teefje met een zeer vriendelijk karakter. Een beetje lui en daarom misschien minder geschikt om mee te werken maar wel heel geschikt om mee te knuffelen. :)

Jason is een langstok dragende stokhaar reu. Wat betekent dat hij kortharig is, maar zowel kort als langharige pupjes kan krijgen. Dit betekent dus dat we zowel kortharige als langharige pupjes verwachten!

Jason is afkomstig uit Finland en heeft prachtige niet verwante bloedlijnen voor onze meiden! 


Van dit nestje hebben beiden ouders een zeer vriendelijk, stabiel karakter. We verwachten lieve honden met een grote will to please die perfect kunnen functioneren als gezinshond. Ze zullen uitermate geschikt zijn voor een gezin met (jonge) kinderen.

De ouders zijn beiden HD en ED vrij. Ook zijn ze dmv DNA vrij getest van onder andere het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook vrij van zijn.

De pupjes krijgen een stamboom, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend.

De pups zijn 14 november geboren. Ze mogen vanaf 9 weken leeftijd het nest verlaten, dit is vanaf 16 januari 2024.

Dit nestje zal zowel KORTHARIGE als LANGHARIGE pupjes krijgen, en we hebben al verschillende reserveringen vast staan. Moest je dus interesse hebben in een van deze zeer veel belovende pupjes, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen of ons te mailen op dreamworkswss@outlook.com.

NP5A0297.jpg
IMG_7769.jpg
Dreamworks
White Swiss
Shepherd dogs
bottom of page