top of page

Ter adoptie

Zwitserse Witte Herder

BANDIT

Bandit is een enorm lieve, energieke -gecastreerde- reu geboren op 29 maart 2018. Hij is een enorme knuffelkont en de allerliefste kindervriend. Hij is gemakkelijk in de omgang en kan met bijna alle honden samen. Tegen honden die zich misdragen kan hij dominant zijn en die zet hij ook zonder aarzelen op hun plek.

NP5A5002.jpg

Bandit is volledig getest op heupen, ellebogen, rug en via Embark ge-DNA test. Alle uitslagen zijn prima en krijg je ook mee met zijn andere papieren. De reden dat wij een plek voor hem zoeken is dat hij familie is geworden van al onze teven en daarom door ons niet meer ingezet wordt voor de fok. We willen graag dat hij van zijn pensioen kan genieten met alle aandacht voor hem. Bij vooreur bij mensen met (jonge) kinderen en een ander hondenvriendje.

Bij serieuze interesse in deze lieve jongen nodigen we je uit ons puppyformulier in te vullen. Zoals de naam al zegt is dit normaal bedoeld voor onze pups maar omdat het ons al een goed beeld geeft van wie je bent en wat je zoekt, alsook wat je Bandit kunt bieden, beginnen we graag daarmee.

Zwitserse Witte Herder

RALPH

Ralph is een grote, lieve en enorm imposante reu geboren op 18 juni 2018. Hij is net zo enthousiast als hij groot is en dat schrikt mensen soms wat af, maar hij heeft écht een hart van GOUD. Hij is gek op aandacht. Alles wat samen is vindt hij fijn. Hij kan goed met kinderen maar de voorkeur heeft voor kinderen vanaf 5-6 jaar omdat hij ook wel

NP5A5424.jpg

wat lomp is en de kleintjes omver durft te lopen. Hij kan zeer goed samen met andere honden. Hij is conflict vermijdend maar zal zich ook niet laten bijten. Een of meerdere hondenvriendjes zou het beste bij hem passen. Ralph is niet gecastreerd. Hij is ook niet getest en bijkomend dus ook nooit ingezet voor de fok. Dit om dezelfde reden als Bandit: hij is helaas familie van al onze meiden. We gunnen al onze honden het best mogelijke leven en ik zou graag zien dat hij op een plek terecht komt waar hij de aandacht niet zo hoeft te delen als hier.

Bij serieuze interesse in onze witte Schat nodigen wij je uit om ons puppyformulier in te vullen.

Dreamworks
White Swiss
Shepherd dogs
bottom of page