top of page

Langhaar pupjes verwacht!

In de tweede week van maart 2023 verwachten wij pupjes van Cas en Jane!
IMG_1532.jpg
NP5A1075.jpg

Rond 8 maart 2023 hopen we pupjes van onze kanjers Cas en Jane te verwelkomen!

Jane is een prachtige dochter van onze Amerikaanse import reu Rambo en onze Queen Angie. Angie stamt direct af van onze basisteef wat Jane dus extra speciaal voor ons maakt. Ze is de perfecte mix van "oud en nieuw" "Europees en Amerikaans" bloed.

 

Cas is onze prachtige zoon uit onze grote Koning CH Bandit sr en Amerikaans import teef CH Kassie. Ook hij is opgemaakt uit prachtige oude foundation lijnen gemixt met nieuw bloed van aan de andere kant van de oceaan.


Van dit nestje hebben beiden ouders een zeer vriendelijk, stabiel karakter en een prachtige langharige witte vacht met zwart pigment. We verwachten lieve honden met een grote will to please die perfect kunnen functioneren als gezinshond. We verwachten dat deze pups uitzonderlijk goed geschikt zijn voor een gezin met (jonge) kinderen.

De ouders zijn beiden HD en ED vrij. Ook zijn ze dmv DNA vrij getest van onder andere het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook vrij van zijn. Beiden ouders zijn bij Embark vrij getest van zo'n 260 ziektes. Wij bieden sinds enkele jaren aan om ook de pups op het volledige embark panel te laten testen. Bij het invullen van het puppyformulier kun je aangeven of je hier interesse in hebt.

De pupjes krijgen een stamboom, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend.

De pupjes worden begin maart verwacht en mogen begin mei het nest verlaten. Alle pupjes zullen LANGHARIG zijn. Moest je interesse hebben, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen of ons te mailen op dreamworkswss@outlook.com.

IMG_1531.jpg
IMG_8332.jpg
Dreamworks
White Swiss
Shepherd dogs
bottom of page