Langhaar pupjes verwacht!

In Januari 2022 hopen wij pupjes van Solomon en Skye te verwelkomen!!
IMG_1195.jpg
IMG_7483.jpg

Eind januari 2022 hopen we pupjes van onze kanjers Solomon en Skye te verwelkomen!

Skye is een dochter van onze Amerikaans import Paisley met de prachtige Russisch import reu Drakkar. Een prachtige verschijning met een hart van goud. Skye is spierwit met een prachtig gitzwart pigment en een zeer zacht karakter.  

 

Solomon is onze hoop in Bange dagen. Een witte pup uit twee gekleurde ouders. Zijn moeder Momo is een dochter van onze Amerikaase import reu Rambo (witte herder) en Zwitsers import teef Anna (duitse herder). Zijn vader is de prachtige Engelse reu Bailotts Oswald. Het doel van dit nest was nieuw, niet-verwant bloed het ras in te brengen om inteelt tegen te gaan. De vreugde was dan ook groot toen er maar liefst drie witte pupjes geboren werden. Solomon heeft een licht blonde schijn in zijn vacht met prachtig diepzwart pigment.


Van dit nestje hebben beiden ouders een zeer vriendelijk, stabiel karakter en een prachtige langharige witte vacht met gitzwart pigment. We verwachten lieve, sportieve honden met een grote will to please die perfect kunnen functioneren als gezinshond. We verwachten dat deze pups uitzonderlijk goed geschikt zijn voor een gezin met (jonge) kinderen.

De ouders zijn beiden HD en ED vrij. Ook zijn ze dmv DNA vrij getest van onder andere het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook vrij van zijn. Wij bieden sinds enkele jaren aan om ook de pups op het volledige embark panel te laten testen. Bij het invullen van het puppyformulier kun je aangeven of je hier interesse in hebt.

De pupjes krijgen een stamboom, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend.

De pupjes worden eind januari verwacht en mogen eind maart het nest verlaten. Alle pupjes zullen LANGHARIG zijn. Moest je interesse hebben, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen of ons te mailen op dreamworkswss@outlook.com.

IMG_7539.jpg
IMG_1233.jpg
Dreamworks
White Swiss
Shepherd dogs