Brian is beschikbaar voor een permanent gastgezin of co-ownership

​Wij zijn voor onze Brian op zoek naar een fijn permanent gastgezin of andere fokker die hem wilt co-ownen.

>> Een gastgezin mag maximaal een uur van de omgeving Tienen/Landen zijn.

Brian is geboren op 15 juni 2018 en is een zoon van onze Rambo en Pixie. Brian heeft kort in een gastgezin gewoond maar heeft daar weinig/geen opvoeding gekregen. Wij hebben hard moeten werken om deze lieve jongen weer in het gareel te krijgen. Hij was namelijk gewend dat hij altijd zijn zin kreeg, en zo zijn wij niet getrouwd. ;)

Brian is een STOKHAAR REU. Hij is een zeer vriendelijke hond, heel aanhankelijk, goed zindelijk, maar ook vreselijk slim en weet dit goed te gebruiken. We zoeken dus mensen met veel ervaring die het zien zitten om met hem naar de hondenschool te gaan en hem een actief leven te geven. (Naar training gaan is een vereiste!) Mensen waar hij bij voorkeur weinig tot nooit alleen zit en veel bewegingsruimte heeft op een goed afgezet stuk grond.

Voorwaarde is dat hij beschikbaar blijft voor ons om in de toekomst te gebruiken als dekreu binnen onze kennel, uiteraard als hij geschikt blijkt.

Als je interesse hebt om deze lieve jongen een fijn thuis te geven mag je een berichtje achterlaten of ons puppyformulier invullen en onderaan bij de opmerkingen schrijven dat de aanmelding voor Brian is.


Brian's paginaUitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Categorieën
Volg ons
  • Facebook Basic Square
Dreamworks
White Swiss
Shepherds

© 2018 by Charlotte Smeets | Do not use or reproduce without written permission.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon