top of page

Outcross pupjes gepland!!

Wij plannen een outcross nest van Nuka en Skye!
152616057_4038319299532295_8335492638683210847_n.jpg
IMG_1181.jpg

Na ons prachtige outcross nest van Nuka met onze Stevie hebben we besloten Nuka nog een keertje te gebruiken voor onze Skye!

 

Onze Skye is een dochter van onze Amerikaanse import "Paisley" en Russisch import "Drakkar". De vader van de pupjes is nogmaals de prachtige Anuk vom Vechteufer "Nuka". We zijn super blij te kunnen vermelden dat de verwachtte genetische coi van dit nest, zoals via DNA test berekend door Embarkvet 7%! Met een rasgemiddelde van 28% zijn wij daar uiteraard enorm blij mee.

Voor Skye zal het haar tweede en tevens laatste nest zijn. Voor een pupje van dit nest zoeken wij dus een gastgezin.

We verwachten lieve, aanhankelijk honden met een grote will to please die kunnen kunnen functioneren als gezinshond en zeer geschikt zijn voor een gezin met kinderen.

Van deze combinatie verwachten we pupjes in de kleuren: zilver sable, zwart, en wit. We verwachten deze kleuren maskless en wolf mask.

Skye heeft HD A (OFA good), ED 0/1 (OFA) en is vrij van afwijkingen in de rug (OFA normaal).

Nuka heeft HD B1, ED 0/0 en is vrij van oogafwijkingen.

Ook zijn ze beiden door middel van de embarkvet DNA vrij getest van meer dan 200 afwijkingen en ziektes, waaronder het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook vrij van zijn. 

 

Wij bieden sinds enkele jaren aan om ook de pups op het volledige embark panel te laten testen. Bij het invullen van het puppyformulier kun je aangeven of je hier interesse in hebt.

De pupjes krijgen een stamboom, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend.

Mocht je interesse hebben, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen.

Dreamworks
White Swiss
Shepherd dogs
bottom of page