top of page

Duitse Herder pupjes verwacht!!

In de eerste week van maart verwachten wij Duitse Herder langaar pupjes!!
NP5A5314.jpg
IMG_2737.jpg

Rond 2 maart 2023 verwachen we pupjes uit de prachtige combinatie Joey en Momo. Momo werd twee maal probleemloos gedekt en op 18 januari kregen wij het verlossende woord: Momo is zwanger!!

Joey is een prachtige broer van onze Rennie die helaas niet geschikt bleek voor de fok. Om haar lijnen toch terug te krijgen hebben we besloten de orachtige Joey te gebruiken. Hij een Oud Duitse Herder wolfgrauw met wolfmasker. Hij draagt wit dus met Momo zullen er hopelijk wederom witte pupjes geboren worden.

Van dit nest verwachten we pupjes in de kleuren:

Wolfgrauw sable, met en zonder wolfmasker

Wit

De verwachtte COI (embark) is 21%

We verwachten lieve, sportieve honden met een grote will to please die perfect kunnen functioneren als gezinshond. We verwachten dat deze pups uitzonderlijk goed geschikt zijn voor een gezin met (jonge) kinderen.

Momo heeft HD A, ED 0/0 en is vrij van afwijkingen in de rug.

Joey heeft HD A, ED 0/0 en is vrij van afwijkingen in de rug.

Ook zijn ze dmv DNA vrij getest van onder andere het MDR1 en DM gendefect. Verder is hun volledige embark panel vrij van ziektes. 

 

Wij bieden sinds enkele jaren aan om ook de pups op het volledige embark panel te laten testen. Bij het invullen van het puppyformulier kun je aangeven of je hier interesse in hebt.

De pupjes krijgen een stamboom als Duitse Herder, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend.

De pupjes worden rond 2 maart verwacht en mogen dan in de eerste week van mei 2023 verhuizen. Alle pupjes zullen LANGHARIG zijn. Mocht je interesse hebben in een van deze veel belovende pupjes, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen.

NP5A5306.jpg
IMG_1713.jpg
180123-20230118200551-2.JPG
Dreamworks
White Swiss
Shepherd dogs
bottom of page