© 2018 by Charlotte Smeets | Do not use or reproduce without written permission.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Op 26 maart zijn de pupjes van Drakkar en Paisley geboren!
50612207_142968789936970_597549236718298
IMG_5552.jpg

Op 25 maart 2019 is Paisley bevallen van vier prinsessen en een prinsje! We zijn dolgelukkig met ons prachtige vijftal!

Paisley is een teefje afkomstig uit Amerika. Ze heeft zelf besloten dat ze mee wilde naar Europa. Ik was op bezoek bij haar fokker toen ik een pupje bij haar in de buurt naar zijn nieuwe familie ging brengen en Paisley was bij haar. Ze heeft mij gehypnotiseerd, mij écht uitgekozen en natuurlijk werd ik verliefd. We hebben alles op alles moeten zetten om alle papieren in orde te krijgen voor we samen konden terugvliegen. Paisley heeft een zeer vriendelijk, kalm karakter. De liefste hond die er bestaat. En misschien ook wel de domste :) Maar daarom zien wij haar extra graag ;)

 

Drakkar is een reu geboren in Tsjechië maar woonachtig in Nederland. Hij is een prachtige grote reu met een zeer vriendelijk karakter. Ik was aangenaam verrast; zo zie je ze niet veel meer. Zijn bloedlijnen vormen een mooie toevoeging voor onze kennel en in combinatie met Paisley, een prachtige toevoeging voor het ras. We hebben dan ook hoge verwachtingen voor dit nest


Van dit nestje hebben beiden ouders een rustig, zeer vriendelijk, stabiel karakter en een prachtige volle witte vacht met gitzwart pigment. We verwachten lieve honden met een grote will to please die perfect kunnen functioneren als gezinshond.

De ouders zijn beiden HD en ED vrij. Ook zijn ze dmv DNA getest op onder andere het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook geen lijder van zijn. 

De pupjes krijgen een stamboom, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend.

Dit nestje zal alleen LANGHARIGE pupjes krijgen, en we hebben al verschillende reserveringen vast staan. Moest je dus interesse hebben in een van deze zeer veel belovende pupjes, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen of ons te mailen op dreamworkswss@outlook.com

Dreamworks
White Swiss
Shepherds