Half juli hopen wij de pupjes van onze kanjers Cas en Siouxy te verwelkomen
IMG_1532.jpg
IMG_1343.jpg

Half juli hopen we het eerste nestje van onze Siouxy te verwelkomen!

Siouxy is bij ons geboren en is een dochter van onze Amerikaanse import reu Rambo en onze bijzondere Voodoo. Een prachtige mix van Europese, Engelse en Amerikaanse bloedlijnen. Siouxy heeft een zeer vriendelijk, kalm karakter. De liefste hond die er bestaat.

 

Cas is ook bij ons geboren, hij is een zoon van onze Amerikaanse import teef Kassie, die ongeveer tegelijk met Rambo naar Europa is gekomen. Zijn vader is Bandit Sr. afkomstig uit Duitsland. Een reu die een duidelijk stempel op de kennel heeft gedrukt. 

We zijn enorm benieuwd naar de pupjes, die van twee zelf gefokte hondjes af zullen komen!
Van dit nestje hebben beiden ouders een rustig, zeer vriendelijk, stabiel karakter en een prachtige volle witte vacht met zwart pigment. We verwachten lieve honden met een grote will to please die perfect kunnen functioneren als gezinshond en uitzonderlijk geschikt zullen zijn voor een gezin met kinderen.

De ouders zijn beiden HD en ED vrij. Ook zijn ze dmv DNA getest op onder andere het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook vrij van zijn. 

De pupjes krijgen een stamboom, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend.

Dit nestje zal alleen LANGHARIGE pupjes krijgen, en we hebben al verschillende reserveringen vast staan. Moest je dus interesse hebben in een van deze zeer veel belovende pupjes, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen of ons te mailen op dreamworkswss@outlook.com

Dreamworks
White Swiss
Shepherds

© 2018 by Charlotte Smeets | Do not use or reproduce without written permission.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon