Shownieuws!

Afgelopen weekend stonden we met Rambo en Lotus dochter "Dreamworks Poppy Rose" op show! Ze woont in Polen maar is hier twee weken op logée :) Ze heeft het super goed gedaan, wat zijn we trots! 1ste plaats excellent, reserver beste teef, RCAC, RCACIB Golden Challenger 2017!

Skelter vliegt uit!

Ook Skelter is vandaag naar huis gegaan. Na maarliefst vier nesten te moeten wachten heeft Imke eindelijk ook haar "kind"! Meneer Skelter heet nu Finley en zal worden opgeleid tot hulphond. De weegschaal gaf een flink gewicht van 12 kilo aan. Voor zo ver we kunnen herinneren de zwaarste pup die we ooit gehad hebben...... ​​​

Honey vliegt uit

Vandaag is Honey naar huis gegaan *snik*. Nog even gewogen, en oeps! Hij slaat door naar 8,5 kilo! Ze heet nu Wolfje en zal een heerlijk actief leven krijgen bij Nicole, Rudy en Nanou!

Alle pupjes hebben een baasje gevonden!

Hoera! Al onze pupjes hebben een super lief gezin gevonden! Jammer genoeg voor ons zijn ze alweer 9 weken en zullen de pupjes de komende dagen vertrekken naar hun nieuwe baasjes, die met smart zitten te wachten. Enkel Wolf zal nog iets langer blijven omdat hij naar Nederland zal gaan. Wat zal het hier stil zijn........

Algemeen foto album

Het album met algemene foto's is online. Dit zijn de foto's die niet passen in de albums van één hond omdat er vaak meerdere honden op te zien zijn :) Maar wel net zo leuk om te delen met jullie! Klik op de foto om naar de albums te gaan

Storm vliegt uit!

Ook onze Storm is naar huis gegaan. Hij zal Storm blijven heten! Nog even snel wegen voor hij weg ging; de weegschaal slaat door tot 8,800kg :) Veel geluk met hem!

Nieuwe foto's

De fotoalbums van Pixie, Siouxy, Voodoo, Gioia en Paisley zijn weer aangevuld, en er komt binnenkort een algemeen album bij! Veel kijkplezier :)

Yoko vliegt uit

Yoko is naar huis gegaan. Ze heet nu Fenna en gaat veel optrekken met Nash x Angie dochter Laska :) Tom en Jolien, veel geluk met jullie meisje.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Categorieën
Volg ons
  • Facebook Basic Square
Dreamworks
White Swiss
Shepherds

© 2018 by Charlotte Smeets | Do not use or reproduce without written permission.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon