De pupjes van Gioia zijn geboren!

Op 18 april zijn Rambo en Gioia de trotse ouders van een drieling geworden!! WELKOM Dreamworks Quick Bang Farrah (506 gram) (bandje rood) Farrah betekent Happiness, net als Gioia Dreamworks Quick Bang Howard (520 gram) (bandje groen) Howard betekent Defender Dreamworks Quick Bang Sheldon (502 gram) (bandje blauw) Sheldon betekent On a Hill, Protected Het was allemaal nog even spannend, omdat het iets minder soepel verlopen is dan we gewend zijn. Op 17 april verloor Gioia wat rood, bloederig slijm. Een goed teken dachten we, haar slijmprop! Dit betekent dat de baarmoedermond aan het openen is, en ze dus een klein beetje ontsluiting heeft. Het kan dan nog wel dagen duren, maar de bevalling wa

Wij verwachten puppies!

Hiep hiep hoera! Wij verwachten deze zomer pupjes! Op de puppy pagina kun je meer lezen over deze heel bijzondere witte bolletjes. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de wachtlijst :)

Het voorjaar is in het land!

We hebben de afgelopen dagen (of mag ik zeggen, twee weken?!) zo'n práchtig weer gehad! Ik denk dat het officieel is; het is LENTE :) en dat vraagt om foto's! Niet dan? Hierbij alvast een aantal. Ik zal eens kijken wat ik het beste doe, de foto's in ieder zijn eigen album toevoegen, of aparte albums aanmaken en alles samen doen. Daarover zal er nog wel een post komen. Hier alvast een kleine selectie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Categorieën
Volg ons
  • Facebook Basic Square
Dreamworks
White Swiss
Shepherds

© 2018 by Charlotte Smeets | Do not use or reproduce without written permission.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon