Nieuw email adres!! / New email address

Pas geleden kreeg ik bericht dat mijn email gehackt zou zijn, en helaas is het me niet gelukt om het account weer te herstellen. Daarom heb ik een nieuw mail adres moeten aanmaken <grrrr> Iedereen even aanpassen dus!! dreamworksbbs@outlook.com A while ago I got a message that my email account had been hacked. So my account was blocked and I have not been able to recover it. Therefore I had to open a new account.

Nieuwe planning!

We hebben een nieuwe planning voor begin 2017! Pixie zal gedekt worden door de prachtige, charmante kampioen GAUDÍ DU BOIS DES TERNES. Van dit nestje verwachten wij enkel langstokharige pupjes, met hopelijk het type uiterlijk van Pixie's vader, mijn hartenhond MCH Zucchero Meldolesi "Meldo". Als je interesse hebt in een pupje van deze combinatie is het aan te raden om je snel aan te melden, want de wachtlijst is bijna vol! Kijk snel op de puppy pagina voor meer!

Welkom op de volledig vernieuwde website!!

Welkom op de volledig vernieuwde website van DREAMWORKS Zwitserse Witte Herders. Veel van jullie hadden de afgelopen weken al gemerkt dat de website uit de lucht was. Helaas hadden we aanhoudende problemen met onze oude provider, waardoor we besloten hebben over te stappen naar een andere. Met over te stappen, maken we dan ook maar direct een volledig vernieuwde versie van de site :) De website is bijna af, maar er missen nog een aantal pagina's. De komende weken wordt er nog hard gewerkt om het weer mooi in orde te maken. Bij voorbaat dank voor het begrip :)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Categorieën
Volg ons
  • Facebook Basic Square
Dreamworks
White Swiss
Shepherds

© 2018 by Charlotte Smeets | Do not use or reproduce without written permission.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon