Langhaar pupjes verwacht!

Half april 2021 hopen wij pupjes van Bandit jr. en Gioia te verwelkomen!!
IMG_8751.jpg
IMG_8903.jpg

Half april 2021 hopen we voor de tweede keer pupjes van onze kanjers Bandit Jr. en Gioia te verwelkomen!

Gioia is geïmporteerd uit Duitsland. Ze is een dochter van mijn hartenhond Meldo, geboren na zijn dood. Een heel bijzonder meisje dus. Ze is spierwit met een prachtig gitzwart pigment en een zeer zacht karakter. Ze komt uit sportlijnen maar zelf heeft ze er niet zo heel veel interesse in. 

 

Bandit is een reu uit onze basislijn die teruggaat tot onze eerste witte herder Angie Sr (1991), gecombineerd met onze reu Rambo, afkomstig uit Amerika. Bandit is zeer lief, een beetje koppig en altijd vrolijk. Hij is uitzonderlijk gek op kinderen en je kunt hem geen groter plezier doen dan hem met wat kinderen in de tuin laten spelen. 


Van dit nestje hebben beiden ouders een zeer zacht, stabiel karakter en een prachtige witte vacht met gitzwart pigment. We verwachten lieve, sportieve honden met een grote will to please die perfect kunnen functioneren als gezinshond. We verwachten dat deze pups uitzonderlijk goed geschikt zijn voor een gezin met (jonge) kinderen.

De ouders zijn beiden HD en ED vrij. Ook zijn ze dmv DNA vrij getest van onder andere het MDR1 en DM gendefect. De pups zullen hier ook vrij van zijn.

De pupjes krijgen een stamboom, een paspoort, worden ontwormt, geënt en verwend.

De pupjes worden half april verwacht en mogen half juni het nest verlaten. Alle pupjes zullen LANGHARIG zijn. Moest je interesse hebben, wacht dan niet te lang met aanmelden! Dit kun je doen door het puppyformulier in the vullen of ons te mailen op dreamworkswss@outlook.com.

Dreamworks
White Swiss
Shepherds